SAMMY'S SNACKBAR & GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sammy's Snackbar & Grill. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 23:31 Heerlijke kapsalon gegeten, vriendelijke bezorger. Bestelling om 17:30 willen laten bezorgen, was halfuurtje te laat, maar eten was heerlijk!
26 nov 2022 om 6:15 eten en bezorging prim
25 nov 2022 om 19:56 Lekker
25 nov 2022 om 19:32 Patat van kapsalon van slechte kwaliteit. 3 keer gebakken oid. Turkse pizza was de pizza aangebrand en over de gehele lengte harde korst. Eerste en meteen laatste keer.
25 nov 2022 om 19:26 Meer dan een uur moeten wachten. Het was wel NLD-EQA. geen sauzen en pita’s bij de menu’s. Patat was al klef en aan elkaar geplakt. Dit is niet wat ik gewend ben van ze dus hopelijk een eenmalig slippertje. Smaak was wel goed zoals normaal.
24 nov 2022 om 18:17 Kapsalon veel en lekker
20 nov 2022 om 20:11 Eerste keer hier besteld SUPER
16 nov 2022 om 21:28 Veel keus. Voor iedereen wat lekkers. Snelle en vriendelijke bezorging. Patat net als Bram Ladage, lekker. Kippenkluifjes net als Kentucky, lekker crunchy, en pizza shoarma kip is lekker vers! Jammer dat jullie niet in Schiedam bezorgen!
11 nov 2022 om 22:29 Lekkahh
8 nov 2022 om 20:57 Spareribs waren weer super sappig, goed van smaak en goede temperatuur. Weet niet hoe de friet gebakken wordt maar voor mij een 10! Verbaas me dat de friet ook nog zo warm, nee heet is! Ik zou zeggen gewoon bestellen hier!!
7 nov 2022 om 2:40 Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Ik ga hier vaker bestellen.
30 okt 2022 om 20:58 Super service had varkenshaas sate en daar hadden ze nog maar 1 stokje van.Daarover belde ze terug en gaven kipsate met het stokje varkenshaas sate gratis!